Kit monitorizare

PDFImprimare
Kit monitorizare GPS. GPS tracker teltonika FMB900 + SIM cu abonament date 1 an + abonament platforma zgps.ro
Prețul de vânzare 469,00 lei
Preț / kg:
Descriere

Kit monitorizare GPS usor de instalat singur
Ce primesti in colet?
- GPS tracker Teltonika FMB920 sau FMB900 inrolat in platforma zGPS.ro .In momentul alimentarii cu tensiune intre 9 si 30 V va transmite pozitia catre contul tau de pe platforma zGPS.ro obtinut odata cu achizitionarea kitului. Detalii despre functionarea platformei gasesti la www.glonavi.ro in sectiunea tutoriale
- SIM card pentru date mobile necesare trackerului GPS valabil un an
- abonament un an in platforma zGPS.ro . Dupa un an pentru a putea folosi serviciul in continuare va trebui sa platesti un abonament in valoare de 218 lei / an sau poti renunta si folosi echipamentul pe cont propriu.
- manual de utilizare si suport tehnic
Produsul este disponibil si fara abonament in acesta situatie pretul este de 251 lei. Poate fi folosit in acest fel pentru alte platforme sau poate trimite pozitia prin SMS daca este apelat sau este miscat vehiculul monitorizat . Poate fi folosit in diverse aplicatii de monitorizare cum ar fi: taxiuri, curieri, transporturi, masini deszapezire, monitorizare stupi sau pavilioane apicole, remorci , etc.
Trackerele Teltonika sunt produse de cel mai mare producator de dispozitive GPS din Europa ( Lituania) . Detalii la www.teltonika.lt . Una din cele mai interesante functii este ca la pierderea semnalului GPS ( zone de munte, fara semnal) intra in mod backup iar la revenirea intr-o zona cu semnal va urca datele in server. Deci fata de trackerele chinezesti nu va pierde date.
Platforma este a noastra , nu revindem servicii , pretul este corect fiind exclusi intermediarii. Platforma poate fi testata gratuit descarcand de la adresa www.glonavi.ro aplicatia gratuita tracker android. In aceasta situatie va trebui sa iti faci singur cont pe platforma www.zgps.ro la sectiunea inregistrare si sa adaugi acolo telefonul. Daca nu te descurci nu ezita sa intrebi.

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.